سفر به ماه این بار توسط ژاپن
2 سال قبل در: اخبار, علم و دانش, هوا و فضابدون نظر
طبق خبر روزنامه ی ژاپنی Yomiuri Shimbun، ژاپن در صدد ترتیب دادن سفر به ماه می باشد. آزانس هوا و فضای ژاپن ادعا کرده است که تا سال ۲۰۱۸ ، یک ماموریت اکتشافی به ماه انجام خواهد شد. امروز ، دوشنبه ۲۰ آوریل ۲۰۱۵ مصادف با ۳۱ فروردین ۱۳۹۴، آژانس هوا و فضای ژاپن در یک مصاحبه ی عمومی به مردم کشورش مژده داد که شروع راه بی پایان دنیای فضا در ژاپن با پروژه ی بدون سرنشین سفر به ماه انجام می شود. همچنین سخنگوی این آژانس اذعان داشت که با موفقیت این پروژه، سفر به مریخ هم قطعی می شود.
آژانس هوا و فضای ژاپن ( Japan Aerospace Exploration Agency یا به اختصار JAXA ) شرح و جزئیات این پروژه ی ماه پیما را برای اعضای کابینه ی شورا و همچنین برای وزرای آموزش و پرورش، فناوری، علم و ورزش به طور کامل توضیح داد.
اگر این کشور موفق به انجام این پروژه ی ماه پیما شود، چهارمین کشوری خواهد بود که ماه را فتح کرده اند؛ اولین کشور که موفق به فتح ماه شد، روسیه بود. بعد از آن ایالات متحده ی آمریکا و سپس جمهوری چین بود.
یکی از مسئولین آژانس JAXA در این باره می گوید:
این پروژه یک گام ابتدایی است و روش های زیادی وجود دارد که این پروژه را تکمیل کرده و توسعه دهیم.
طبق آخرین ویرایش روزنامه ی Yomiuri Shimbun، آژانس هوا و فضای ژاپن در آوریل ۲۰۱۸ پروژه ی نام برده شده را انجام خواهد داد. هزینه ی این عملیات تقریباً ۱۵ میلیارد ین (واحد پول ژاپن) که معادل ۱۲۶ میلیون دلار می باشد برآورد شده است.
آژانس JAXA برای انجام این ماه پیمایی، کاوشگری را طراحی کرده است که SLIM نام دارد. معنای فارسی آن «کاوشگر هوشمند برای تحقیق ماه» (Smart Lander for Investigating Moon) می باشد. روزنامه ی یاد شده در ادامه نوشت که وزارت علوم و تکنولوژی این کشور در سال آینده بودجه ی هنگفتی را به این پروژه اختصاص داده است. کاوشگر SLIM توسط راکت ژاپنی Epsilon منتقل می شود. از همه مهم تر این است که Epsilon با سوخت جامد حرکت می کند.
Yomiuri در انتها نوشت که این عملیات مقدمه ای است برای سفر به مریخ.
[منبع: Phys]
تکنو سمانه
مقالات پیشنهادی علمی از سایت های مرجع
آثار وتبعات محافظه کاری جنسی مدارس ابتدایی ومتوسطه در ایران
بررسی میزان همبستگی مؤلفه های هوش احساسی با توسعه سازمانی در بین کارشناسان تربیت بدنی ادارات کل آموزش وپرورش استانهای کشور
جایگاه باغ ایرانی در شهرهای امروزی
ابزارهای تحول قدرت قطر در منطقه خاورمیانه
تنوع فرهنگ ملی و طراحی سیستم حسابداری مدیریت
شناسایی و مدلسازی یک بیوراکتور با استفاده از شبکه عصبی
بررسی رفتار جریان دو فاز (گاز - قطره) در سه نوع رطوبت گیر پره ای
کیفیت گرایی در سازمان هاى های آینده
ارزیابیاثرات زیستمحیطی تسهیلاتجدید حمل و نقل در گستره های نابسامان شهری با روش وزن ترکیبی (مطالعه موردی: بزرگراه شوش، منطقه 15 شهر تهران
کپسو لدار کردن نانوذرات سیلیکای اصلا حشده توسط کوپلیمر (استایرن- متی لمتاکریلات) به روش پلیمریزاسیون امولسیونی دان های
- ۹۵/۱۱/۱۹